Lief en Leed in Geloofsgemeenschap

Hierin komen de diverse berichten over doop, overlijden e.d.

Op donderdag 20 september 2018 is Betsy Geerdink-Hofste overleden. Zij is 94 jaar oud geworden. Op maandag 24 september is de avondwake in onze kerk. Na de avondwake is er gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren. De afscheidsviering en begrafenis hebben in besloten kring plaats.

Bidden we voor haar en voor allen die haar moeten missen.

 

Op woensdag 8 augustus 2018 is Theo Jansman overleden. Hij is 87 jaar oud geworden. Op dinsdag 14 augustus is de uitvaartviering om 11.00 uur in onze kerk, waarna hij begraven zal worden op het kerkhof aan de Deurningerstraat.

Bidden we voor hem en voor hen die hem moeten missen.

 

Op zaterdag 4 augustus is Marietje Mulder-Bos overleden. Zij is 98 jaar oud geworden.

Op zaterdag 11 augustus is de uitvaart om 12.30 in onze kerk, waarna de crematie zal plaats vinden in het crematorium in Borne.

Bidden we voor haar en voor hen die haar moeten missen.

 

 

 

 

KLOK LUIDEN

Wanneer iemand in onze geloofsgemeenschap is overleden wordt om 11.00 uur ‘s morgens de klok geluid. Als alle gegevens op tijd binnen zijn kunt u op deze site lezen omwie het gaat en wanneer de vieringen zijn.

 

ZIEKENBEZOEK

De leden van de werkgroep ziekenbezoek gaan regelmatig op bezoek bij zieken van onze geloofsgemeenschap. Wekelijks gaan ze langs als bekend is dat er iemand in het ziekenhuis ligt, in Hengelo en ook in Almelo. Mensen in verpleeginstellingen ontvangen regelmatig bezoek vanuit onze geloofsgemeenschap en natuurlijk worden ook de zieken thuis bezocht. Nog te vaak horen we echter bij toeval, dat er iemand ziek is, of in het ziekenhuis gelegen heeft. Achteraf blijkt dan, dat niemand er aan gedacht heeft om het door te geven, terwijl bezoek vanuit de geloofsgemeenschap wel gewenst was. Vaak denken familieleden niet aan deze mogelijkheid. Wij zouden het daarom erg fijn vinden als u aan het secretariaat zou willen doorgeven als er iemand ziek is. Beter een bericht teveel dan een bezoek te weinig!

Ook graag bericht als iemand in een andere instelling is opgenomen. tel. 2917900, di. t/m vr. 9.30-12.00u.

De werkgroep Ziekenbezoek Raphaël/Exodus.