Artikelen Weekendbrief

EINDE SEIZOEN, VRIJWILLIGERS BEDANKT!

Dit weekend is voor veel mensen het begin van de vakantieperiode.

Niet naar school, minder vergaderingen, mindere zakelijke verplichtingen, een periode waarin er meer tijd is voor jezelf en de mensen om je heen. Een periode waarin er ruimte is om op vakantie te gaan of dichter bij huis te genieten van de natuur, mooie dingen te bekijken of leuke dingen te gaan doen. Misschien is er ook meer tijd om je bewust te worden wat voor jou nu echt belangrijk is.

Ook voor veel vrijwilligers in onze geloofsgemeenschap is het nu even om te genieten van meer rustige momenten. Veel vrijwilligers zijn net als Jo Nibbelke al in het pastorloze tijdperk actief betrokken geraakt bij onze gemeenschap, anderen zijn daar later bijgekomen.

In een geloofsgemeenschap hebben we elkaar nodig, om samen te werken en te vieren en aan elkaar te laten weten: ‘jij hoort er bij’.

Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet. Geniet van je rust, je hebt het verdient! We zien jullie na de vakantie graag terug.

Nieuwe mensen zijn dan uiteraard ook van harte welkom!

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN SECRETARIAAT IN JULI EN AUGUSTUS

Van 2 juli t/m 3 september is het secretariaat op woensdag gesloten. Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur.