Actueel | deze week

THEMAVIERING MET EXRA-KOOR,    9 DECEMBER 18.30 UUR

Woord- en Communieviering Thema: Welke wolf voed jij?

Er is iets aan het veranderen. We zijn op weg naar een wereld waar het hart regeert in plaats van het verstand. Waar hoop is in plaats van angst. Waar vertrouwen is in plaats van twijfel.

In de ExRa-viering van 9 december gaan we ontdekken dat die wereld er eigenlijk al lang is. De media doen ons geloven dat de maatschappij in de greep is van oorlog, verdeeldheid en angst. Maar als je goed om je heen kijkt, en anders durft te kijken, zie je ook een hele andere wereld. Kom je samen met ons energie geven aan die andere wereld?

Je bent van harte welkom op 9 dec. om 18:30 u. in de Raphaël-Exodus kerk.

 

16 DEC. 19.00 uur  CHRISTMAS CAROLS.

In deze Vesperviering op de derde zaterdag van de Advent zingt het Drienerkoor voor de 24e keer weer de Christmas Carols. Deze viering van zang en lezingen als voorbereiding op het Kerstfeest vieren we samen met de PKN gemeente. Voorgangers en lezers komen uit beide gemeenschappen. Zoals oorspronkelijk in de Anglicaanse traditie bedoeld, is het een kerkdienst.

We hopen weer veel mensen te mogen begroeten, ook uit de andere geloofsgemeenschappen. U bent van harte welkom op 16 dec. om 19.00 u.